Privacy statement:

In Nederland beschermt het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) onze privacy middels de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) en wie zich niet aan deze wet houdt riskeert hoge boetes. In Nederland heeft u veel vrijheid in het verwerken van persoongegevens, zolang u zich aan bepaalde regels houdt. Een van die regels is dat u moet voldoen aan de informatieplicht. De informatieplicht stelt dat bedrijven hun klanten moeten informeren op welke manier de door de klant verstrekte persoonsgegevens worden verwerkt.

Bij het voldoen aan de informatieplicht is een privacy statement (ook wel privacy policy) onmisbaar. Een privacy statement is een document waar u vastlegt wat er gebeurt met de aan u verstrekte persoonsgegevens.

Bij Studentjurist heeft u al een op maat gemaakt privacy statement dat voldoet aan alle relevante wetgeving voor een bedrag van 39 euro exclusief BTW. Dit is een vast bedrag en u hoeft zich dus geen zorgen te maken over extra kosten. Regel uw juridische verplichtingen vandaag en plaats een opdracht door ons een e-mail te sturen.