FAQ: Veelgestelde vragen.


 • V: Kan Studentjurist bij mij langs komen voor een klantenbezoek?

  A: Alles bij Studentjurist is gericht op de kosten zo laag mogelijk tehouden. Om dit doel te bereiken maken we bepaalde keuzes, één daarvan is het besparen op reiskosten. In principe doen wij niet aan klantbezoeken, uitzonderingen daargelaten.

 • V: Zijn de door Studentjurist opgestelde algemene voorwaarden/privacy statements juridisch geldig?

  A: Studentjurist staat in voor de kwaliteit van haar adviezen en producten. Al het door ons geleverde materiaal is juridisch geldig, hiervoor hoef je geen advocaat te zijn.

 • V: Wie werken er bij Studentjurist?

  A: Het team van Studentjurist bestaat volledig uit studenten. De minimale eis die wij stellen aan ons personeel is een wo-opleiding rechten, enorme punctualiteit en leergierigheid.

 • V: Hoe lang bestaat Studentjurist al?

  A: Studentjurist is opgericht in oktober 2008 en heeft zich in de loop van de tijd ontwikkeld tot een goedlopende organisatie.

 • V: Voor welke zaken kunt u niet bij Studentjurist terecht?

  A: Bij Studentjurist weten wij precies wat wij wel en niet kunnen. Het is dus goed mogelijk dat wij opdrachten weigeren zodra wij ook maar enigsinds denken niet in staat te zijn kwaliteit te leveren. Per situatie wordt gekeken of de zaak in behandeling kan worden genomen. Mochten wij de zaak niet in behandeling nemen dan wordt u hiervan direct op de hoogte gesteld

 • V: Wat is het probleem als ik algemene voorwaarden van een vergelijkbaar bedrijf overneem?

  A: Bij het kopieren van algemene voorwaarden raden wij u aan voorzichting te zijn. Ten eerste is ieder bedrijf uniek waardoor de algemene voorwaarden nooit precies hetzelfde kunnen zijn. Het belangrijkste wat u dient te realiseren is echter dat de algemene voorwaarden die worden gekopieerd vaak ook juridisch niet houdbaar zijn. Zelf in de algemene voorwaarden van echt grote bedrijven staan soms verboden bepalingen.

 • V: Hoe vaak mogen er verbetering/aanpassingen gedaan worden aan de algemene voorwaarden?

  A: In beginsel blijven wij u helpen tot dat u tevreden bent met het door ons geleverde werk. Hiervoor brengen wij geen extra kosten in rekening. De enige voorwaarde voor bideze manier van werken is dat we een fair use policy hebben. Sinds de oprichting van ons bedrijf hebben wij echter nog nooit extra kosten in rekening gebracht.

Heeft u zelf een vraag? Stuur ons dan aub een mailtje naar info@studentjurist.nl en dan zullen wij direct contact met u opnemen.