Testimonials:

Frank van Duren - www.sportwagentour.nl

sportwagentour logo "Aangezien ons concept van tourtochten rijden verre van standaard is, was referentiemateriaal maar gedeeltelijk voorhanden en werden de algemene voorwaarden daarmee een uitdagende en zeker geen standaard klus. Studentjurist is er met veel overgave opgedoken, met als resultaat een set prettig leesbare voorwaarden waar we zeer tevreden over zijn. Een mooi stukje maatwerk. We hebben hen gekozen met name uit prijsoverweging, maar kunnen nu stellen dat ook hun prijs/kwaliteitverhouding van de bovenste plank is."

D. van der Winden - www.w3media.nl

"In eerste instantie schrokken we van ´student´ jurist maar gelukkig hebben de mensen achter deze firma bewezen dat student niet per definitie slecht is! We hebben voor een hele scherpe prijs perfecte algemene voorwaarden op laten stellen waar we zeer tevreden mee zijn"

Patrick de Rooij - www.industrieland.nl

"Indien je start met een groot online platform en je daarmee richt op diverse doelgroepen ontkom je er niet aan om een gedegen pakket voorwaarden samen te stellen. In overleg met Studentjurist kwamen we snel tot een goed eerste praatstuk. Met slechts een aantal telefoontjes, ondersteunt door enig e-mailverkeer, was een compleet maatwerk pakket in enkele weken gereed. Onze specifieke wensen zijn goed opgepakt en onze voorwaarden sluiten nu uitstekend aan bij onze klanten. Ons motto luidt: "Efficint samenwerken is geen toeval !" en om die reden beveel ik Studentjurist graag aan, want met hun kan je prima samenwerken zonder kostbare tijd te verliezen."

J. Klein-Holte - www.transportmetkraan.nl

"Ik ben erg over Studentjurist te spreken en zeker over de nazorg. Studentjurist heeft proactief met mij meegedacht bij het opstellen van de algemene voorwaarden. Daarnaast heb ik achteraf nog vragen en wijzigingen kunnen voorleggen zonder daarvoor extra te betalen. Zodoende beschik ik nu over een compleet pakket algemene voorwaarden, waarmee ik veilig zaken kan doen. Studentjurist is een aanrader, zeker gezien de lage prijs."