Waarom Studentjurist?

De meest voor de hand liggende reden om te kiezen voor Studentjurist zijn de kosten. Een advocaat is immers niet altijd noodzakelijk en zeker niet altijd betaalbaar.

Naast de zeer lage kosten zijn er meer redenen om te kiezen voor Studentjurist als uw juridische partner. Zo is de motivatie onder de Studentjuristen ongekend en is de vergaarde juridische kennis zeer actueel. Ook hebben Studentjuristen de mogelijkheid eventuele vraagstukken voor te leggen aan docenten en medestudenten.

Studentjurist heeft zich toegelegd tot een aantal veel voorkomende rechtsgebieden. Deze rechtsgebieden en/of rechtsvragen komt elke ondernemer op een zeker moment tegen. Zijn mijn contractuele afspraken in orde? Voldoe ik aan de privacywetgeving? etc. etc.

Voor iedere ondernemer, zowel groot als klein, is Studentjurist een mogelijkheid om op laagdrempelige wijze antwoord te krijgen op juridische vragen of om bijvoorbeeld zeer voordelig algemene voorwaarden te laten opstellen. Mocht een juridische vraagstuk zodanig complex zijn, biedt de nauwe samenwerking tussen Studentjurist en Froon Helmonds advocaten een betaalbare en vooral goede oplossing.

Mocht u vragen hebben over onze werkwijze, ervaring en dergelijke, neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.